Arizona | Bonusnik

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Arizona | Bonusnik » Правила для лидеров » Де ви купуєте товари для тварин?


Де ви купуєте товари для тварин?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім доброго часу доби. У нас вдома живуть кіт, папуга, собака і три хом'яки. Хочу купити їм якихось кормів, вітамінів, ласощів. Шукаю хороший зоомагазин з великим вибором та адекватними цінами. Що б ви мені порадили?

0

2

У мене вдома теж живуть тварини. Все, що для них необхідно, для них я купую у чудовому інтернет-магазині зоотоварів. Можу підказати куди вам варто звернутись. Якщо цікаво, пишіть.

0

3

Буду вам дуже вдячний за допомогу. Я вже близько тижня у пошуках, але нічого толкового так і не знайшов. У якому інтернет-магазині ви купуєте? мені траплялися деякі, але на купівлю я не наважувався. Куди мені краще звернутись?

0

4

Я б вам порадив відвідати інтернет-магазин зоотоварів MasterZoo. Він вас приємно здивує доступними цінами та великим авсортиментом зоотоварів https://masterzoo.ua/ua/ я купую тут вже близько двох років і ніяких нарікань немає. Все завжди якісне. В наявності є дуже багато різних кормів для котів, собак, гризунів тощо. Токаж є різноманітні ласощі, вітаміни, нашийники, іграшки. Для птахів та гризунів є безліч чудових кліток. Весь вибір ви можете побачити перейшовши за посиланням. Вам сподобається, я в цьому впевнений.

0


Вы здесь » Arizona | Bonusnik » Правила для лидеров » Де ви купуєте товари для тварин?