Arizona | Bonusnik

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Arizona | Bonusnik » Правила для лидеров » Яку відеокарту купити?


Яку відеокарту купити?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Доброго часу доби всім! Купив собі нещодавно б/у комп'ютер, а в ньому виявилася дуже слабка відеокарта, яку потрібно замінити. Порадьте хорошу та не надто дорогу відеокарту, та інтернет-магазин у якому її можна купити.

0

2

Часто продають комп'ютери з тієї причини, що він не дуже справляється зі своїми завданнями через застарілі запчастини. Я собі теж недавно змінював відеокарту, тому можу підказати хороший онлайн магазин.

0

3

Купив я його дуже вигідно, тому й не очікував, що у ньому будуть супер потужні комплектуючі. Дуже цікаво дізнатися яка саме відеокарта у тебе, і якщо не складно, залиш посилання на магазин в якому її купував.

0

4

Я придбав https://telemart.ua/ua/videocard/ відеокарту Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC D6X 8192MB (GV-N306TXGAMING OC-8GD) в Telemart, і можу сказати, що це була вдала покупка. Ця відеокарта забезпечує високу продуктивність та відмінну якість графіки в іграх.

Вона також добре справляється із завданнями відеомонтажу та 3D-графіки. До того ж, охолодження працює ефективно, і карта залишається прохолодною навіть за тривалих ігрових сесіях. В цілому, Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming OC - чудовий вибір для геймерів та професіоналів у галузі графіки.

http://forumupload.ru/uploads/0019/39/90/790/t602398.jpg

0


Вы здесь » Arizona | Bonusnik » Правила для лидеров » Яку відеокарту купити?