Arizona | Bonusnik

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Arizona | Bonusnik » Жалобы на администрацию и лидеров проекта. » Хто може якісно зробити цервікометрію?

Хто може якісно зробити цервікометрію?

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Вітаю, дорогі форумчани! Я чула про процедуру цервікометрії, яка допомагає в оцінці стану шийки матки в період вагітності. Чи може хтось поділитися досвідом? Як ви вибирали місце для проведення? Чи були якісь рекомендації від лікарів чи знайомих? Ваша інформація буде дуже корисною для мене.

0

2

Моя проходила цервікометрію під час своєї другої вагітності, оскільки були певні ризики. Лікаря вибирала на основі рекомендацій знайомих, які вже мали схожий досвід. Також я звертала увагу на відгуки в інтернеті. Процедура була швидкою і безболісною, а результати дали мені спокій за здоров'я моєї майбутньої дитини. Важливо обрати клініку з добрим обладнанням та кваліфікованими спеціалістами.

0

3

Вибір клініки для мене залежав від її репутації та наявності сучасного обладнання. Моя лікарка порадила мені цю процедуру як запобіжний захід, і я не пошкодувала. Все пройшло гладко, і я отримала детальну інформацію про стан шийки матки.

0

Вы здесь » Arizona | Bonusnik » Жалобы на администрацию и лидеров проекта. » Хто може якісно зробити цервікометрію?